Snel kiezen
Zoek op beoordeling
  • meer
Zoek op kleur
Zoek op smaak
Zoek op prijs
Zoek op land
  • meer
Zoek op herkomstgebied
  • meer

Producten per pagina:

Sorteer op:

|
|
|
|
|

Il Rosso di Lu Dovico Riserva 2019

Orestiadi Ludovico is een cru gemaakt en gedoopt ter ere van Ludovico Corrao, een voorbeeldige, eenvoudige en elegante man die dol was op de geuren en kleuren van het leven en die zijn gebied van herkomst een levendige boost gaf. 

25,00

Vanaf 12 flessen 22,95 per fles

Quinta da Alorna Special Blend 2021

Onze eigen wijn is er weer! Door ons geblend, door Quinta da Alorna gebotteld. Een prachtige blend van Touriga Nacional, Castelao, Cabernet Sauvignon, Tinta Roriz en Syrah.

Quinta da Alorna Special Blend Doos van 6 fl. 2021

Doos van 6 flessen Onze eigen wijn is er weer! Door ons geblend, door Quinta da Alorna gebotteld. Een prachtige blend van Touriga Nacional, Castelao, Cabernet Sauvignon, Tinta Roriz en Syrah.

50,00

6 flessenprijs, prijs per fles 8,33

Terrai OVG Garnacha 2021

Het Wijnhuis Terrai is gelegen in Cariñena, de oudste D.O. in Aragón, in een klein dorpje genaamd Longares. Hier komen strenge winters en droge hete zomers voor, die typisch zijn voor het landklimaat, deze worden enigszins getemperd door de invloeden van de “Cierzo” wind en de rivier de Ebro.

6,95

Vanaf 12 flessen 6,40 per fles

La Braccesca Achelo Cortona Syrah 2021

Het landgoed Fattoria La Braccesca, met een totale oppervlakte van meer dan 508 hectare, bestaat uit twee verschillende wijngaardblokken. De historische kern van het landgoed is 103 hectare grond, is gelegen in de gemeente Montepulciano, terwijl het andere blok, met ongeveer 237 hectare aan wijngaarden, aan de voet van de heuvels ligt bij de stad Cortona.

18,95 17,00

6 flessenprijs, prijs per fles 15,00

Aanbieding

Piano del Cerro Aglianico del Vulture 2019

Aglianico del Vulture DOC staat voor een specifiek wijngebied in Basilicata met een vulkanische bodem. Perfecte omstandigheden voor de Aglianico druif en daardoor erkend als kwalitatief hoogstaand gebied.

18,50

Vanaf 12 flessen 17,00 per fles

Pipoli Rosso Aglianico Basilicata 2020

De druiven voor deze wijn zijn hand geplukt in geselecteerde wijngaarden. De beste druiven zijn gekozen. De rijping vindt voor 60% plaats in RVS tanks en 40% in gebruikte vaten voor 10 maanden.

8,95

Vanaf 12 flessen 8,20 per fles

Collefrisio In en Out Black Label 2018

In & Out Collefrisio Limited Edition (Balck) is een zeer gelimiteerde wijn. De druiven komen uit van de wijngaarden die al vele jaren worden geselecteerd door Collefrisio. Kleur: De wijn heeft een donkere granaatrode kleur met een paarse reflectie.

55,00

Vanaf 12 flessen 50,45 per fles

Barolo DOCG Monvigliero

KLIMAAT & TERROIR: De druiven voor de Barolo Monvigliero zijn afkomstig uit de Monvigliero cru in de gemeente Verduno. De bodem bestaat hier voornamelijk uit kalksteen en krijt. VINIFICATIE: De wijn wordt vergist in betonnen wijnvaten waarna hij 24-36 maanden rijpt in grote eikenhouten vaten.

Ramos Pinto Urtiga Red 2018

De 2018 Urtiga is een veld blend (ongeveer 63 druiven in de blend) gerijpt in Frans eiken gedurende 18 maanden, meestal in 2.000-liter vaten. Deze wijn heeft 15,6% alcohol. Er zijn 3.100 flessen geproduceerd.

Quinta da Alorna Reserva das Pedras Tinto

De Reserva das Pedras wijnen worden geproduceerd in de oude wijngaarden die in 1986 zijn geplant op het duizend jaar oude terroir van Charneca. Ze hebben groot respect voor het erfgoed van deze iconische wijngaarden, die staan op de plek waar de rivier de Tejo vroeger stroomde.

Collezione Ventidiciotto Primitivo

De druiven worden ontsteeld en vergist in stalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur van 25 °C gedurende 8-10 dagen. De maceratie op de schillen duurt 15-18 dagen, dit is noodzakelijk voor een betere de extractie van aroma’s en om zo de natuurlijke tannines van de wijn te verbeteren.

9,50

Vanaf 12 flessen 8,75 per fles

Collezione Ventidiciotto Primitivo di Manduria

Ontsteelde en zacht geperste druiven worden gevinifieerd volgens het traditionele “ondergedompelde dop” systeem, zorgvuldig gecontroleerd om delicate tannines en rassen fruit te extraheren kenmerken. De gisting en maceratie duren 12/15 dagen bij een gecontroleerde temperatuur van maximaal 28°C.

Even geduld a.u.b.